Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
САЕМ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ И ПАЗАР НА ИДЕИ
Untitled Document

Општина Охрид заедно со Друштвото за производство трговија и услуги О3 Инвест Скопје, го организира првиот Саемот за Вработување и Пазар на Идеи, кој ќе се одржи на 5 октомври во период од 12 до 15 часот, во непосредна близина на ТЦ АМАМ.

Придобивките од учеството на саемот се запознавање лице во лице со барателите на работа, поврзување со други работодавачи, промовирање на компанијата. Се очекува присуство од  голем број на работодавачи, како и студенти кои се на крај од своите студии.
Саемот за вработување е бесплатен.  Посетителите ќе бидат запознаени со начинот на работење на компаниите и условите што ги нудат кандидатите за вработување или за практиканска работа.

Вашето учество ќе може да го потвртите на следната е-маил адреса: aleksova.m@yahoo.com најдоцна до 28.09.2018.

Прочитано:  638  пати
Објавено на: 27.09.18
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©