Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ОДБЕЛЕЖАН ПАТРОНИОТ ПРАЗНИК НА ЈП „ОХРИДСКИ КОМУНАЛЕЦ“
Untitled Document

Ј.П.„Охридски Комуналец„ го одбележа својот патронен празник  “7-ми Ноември”. Веќе  66 години успешно се грижи за одржување на јавната чистота и зеленило во градот и прерасна во едно од најдобрите комунални претпријатија во РМ.  

Со пригодна свеченост  на вкупно 42 вработени им беа врачени награди за 10, 20 и 30 години   непрекината работа во Ј.П.”Охридски Комуналец” и тоа : тројца вработени за 30-годишно работење, четрнаесет вработени за 20-годишно работење и дваесет и пет вработени за 10-години непрекинат работен стаж.

 

Прочитано:  299  пати
Објавено на: 07.11.18
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©