Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
СЕ ПОПЛОЧУВААТ ПОВЕЌЕ ЛОКАЦИИ НИЗ ГРАДОТ
Untitled Document

Изминативе денови се интензивираа активности за поплочувањето со бекатон плочки на повеќе локации низ градот.  Се вршеше поплочување во населбата Коњско и Христо Узунов, а денес започнаа активностите за уредување и поплочување на крак на улицата „Галичица“ и во населбата Рача.

Вкупната вредност на зафатите изнесува повеќе од 1 милион денари.  

 

Прочитано:  241  пати
Објавено на: 02.11.18
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©