Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
РАСЧИСТУВАЊЕ КАЈ х. МИЛЕНИУМ
Untitled Document

Денес по налог на комунална инспекција, согласно програмата за вонредно активирање на Ј.П. “Охридски Комуналец” во договор со “Јавна Хигиена” се изврши расчистување со багер кај хотел “Милениум”. Беа ангажирани ИЦБ и камион кипер, при што беа извадени околу 12-15м/3 муљ.

Повеќе...

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1306  пати
Објавено на: 31.10.16
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©