Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ПРОМОТИВНИ ТЕКСТОВИ ЗА ОХРИД
Untitled Document

Во проектот кој ја развива платформата за Европски туризам, како автор на текстови за подрачјето на Балканот е вклучена охриѓанката Злата Голабоска. Нашата сограѓанка има напишано повеќе промотивни текстови  и вели дека ќе продолжи да ги презентира, убавините, историското наследство, културата и туристичките потенцијали на Охрид.

Дел од текстовите можете да ги преземете на следниве линкови:

  1. https://www.itinari.com/ohrid-the-balkan-pearl-cr1s
  2. https://www.itinari.com/when-ohrid-is-a-home-66kr
  3. https://www.itinari.com/st-sophia-ohrid-the-most-special-among-365-churches-ia1u

Прочитано:  1482  пати
Објавено на: 15.11.17
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©