Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ЧИСТЕЊЕ АТМОСФЕРСКА КАНАЛИЗАЦИЈА НА УЛ. ДАМЕ ГРУЕВ
Untitled Document

Јавното претпријатие „Нискоградба“, согласно планот континуирано работи на чистење и профилактика на цефководи, шахти и сливници на територијата на општина Охрид.

Екипи на ЈП „Нискоградба“ , денес, работат на чистење на улицата „Даме Груев“ како и контрола и чистење на пумпната станица кај св. Софија и чистење решетки пред собирни шахти ул. Коста Абраш пред хотел Александрија и во налесено место Рача.

 

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1357  пати
Објавено на: 27.09.16
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©