Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРОЕКТОТ SCBE/TBC
Untitled Document

Општина  Охрид за потребите на проект : „Поддршка на прекугранично
претприемништво / Транснационално бизнис консултантство” акроним на
проектот SCBE/TBC, финансиран од 3-от повик на проектни предлози од
ИПА Програмата за прекугранична соработка помеѓу Република Македонија и Република Грција 2007-2013, објавува јавен повик за пополнување на следните работни позиции:

Проект  SCBE/TBC:

  1. Јавен повик SCBE-TBC # PC1_PT_1.2.1-2
  2. Public call SCBE-TBC # PC1_PT_1.2.1-2

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1360  пати
Објавено на: 28.07.16
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©