Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ЕЛЕКТРОНСКА БРОШУРА ЗА СТРАНСКИ ИНВЕСТИЦИИ
Untitled Document

Во рамките на проектот СЦБЕ/ТБЦ финансиран од Европска Унија преку програмата за прекугранична соработка помеѓу Македонија и Грцја 2007-2013, изработен е водич за прекугранично претприемништво и странски инвестиции за олеснување на пристапот за соработка со странски инвеститори и прекугранични компании.

Водичот содржи информации за мапирање на потенцијални бизниси во регионот од системска гледна точка, интернационална и регионална поставеност на претприемништво како и информации за олеснувања кон отпочнувањето на деловна соработка со странски комании кои се спремни да инвестираат во регионот.

Прочитано:  1957  пати
Објавено на: 28.12.17
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©