Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ПОДИГНУВАЊЕ НА КАБАСТ ОТПАД ОД НАСЕЛБАТА „ВИДОБИШТА“
Untitled Document

Јавното претпријатие „ Охридски комуналец“ , на 13.06.2015 година   (сабота) организира акција за подигнување на кабаст отпад ( душеци, стар мебел, телевизори, шпорети, теписони и др. ) во У.З 11 „ Видобишта“ .
Граѓаните кои живеат на споменатите делови од градот  можат, доколку имаат ваков отпад, уредно да го депонираат најдоцна до 10 часот, а претходно да го пријават во Р.Е „ Механизација“ на телефон 046/265-353 со наведување на локацијата, за да можат службите од ЈП „ Охридски комуналец“ , благовремено да го подигнат.

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1310  пати
Објавено на: 12.06.15
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©