Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
СЕ АСФАЛТИРА ВО „ДОЛНО ЛАКОЧЕРЕЈ“ И НА УЛИЦА „ПРИЛЕПСКА“
Untitled Document

Согласно годишниот план за работа на Фондот за комунален развој  сообраќај и улици , општина Охрид започна со асфалтирање на улици  и краци низ целата територија на Охрид. Денеска се асфалтира уличка во с. Долно Лакочереј и крак од улицата “Прилепска“.

Наредниве денови ќе биде асфалтиран и крак од улица „Српница“.

Паралелно со оваа активност тече и проектот за пополнување ударни дупки и прекопи, во моментов се пополнуваат ударни дупки на улица „Богомилска“.

 

Прочитано:  392  пати
Објавено на: 09.11.18
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©