Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
СООПШТЕНИЕ
Untitled Document

По повод празникот 8-ми Март, ЈП Градски Пазар Охрид, издава под закуп тезги за продажба на украси и цвеќе на плоштадот Крушевска Република (кај Стариот чинар). 

 Дополнителни информации можат да се добијат во административните простории на ЈП Градски Пазар Охрид на Бул. Туристичка бр.79 или на тел 046-266-600

Лицата заинтересирани за изнајмување на тезгите да се пријават во административните простории на ЈП Градски Пазар Охрид.  

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1277  пати
Објавено на: 18.02.15
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©