Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
КООРДИНАТИВЕН СОСТАНОК ЗА ПРОЕКТОТ „АКТ“
Untitled Document

Во рамките на проектот АКТ- актвирање на граѓаните за грижа за животната средина, финансиран од РЕЦ- Регионалниот еколошки центар во рамките од програмата КРЕСИДА, денеска во Општина Охрид се одржа првиот координативен состанок. На состанокот, на кој учествуваа претставници од Општина Охрид, Хидробиолошкиот институт, ЈП „Охридски комуналец“ и невладиниот сектор, се расправаше за натамошните проектни активности кои треба да придонесат за подобрување на состојбите со заштитата на животната средина.

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1383  пати
Објавено на: 06.06.17
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©