Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ФИСКАЛНАТА СТРАТЕГИЈА И РАЗВОЈНИТЕ ПРОГРАМИ ЗА 2016 ГОДИНА НА ЈАВНА РАСПРАВА
Untitled Document

Фискалната стратегија и развојните програми  за 2016 година, кои  беа усвоена на последната седница на Советот на општина Охрид се на јавна расправа заклучно со  18.12.2015 година до 15 часот. Фискалната стратегија и развојните програми  се поставени на општинската веб страница. Во јавната расправа може да учествуваат заинтересирани граѓани,правни лица,институции, невладини и други организации и асоцијации.
Фискалната стратегија и развојните програми за 2016 година можете да ги преземете тука...

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1327  пати
Објавено на: 04.12.15
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©