Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ПРЕВЕНТИВНА СИСТЕМСКА ДЕРАТИЗАЦИЈА НА ПОДРАЧЈЕТО НА ОПШТИНА ОХРИД
Untitled Document

Согласно Законот за заштита на населението од заразни болести (Сл. весник на РМ 66/2004, 139/2008 , 99/2009, 149/2014 и 150/2015) екипата  на ЈЗУ Центар за јавно здравје Охрид на ден 17.10.2018 год.    и  18.10.2018 год. ќе спроведе  системска дератизација  во стариот дел на градот, населба “Билјанини извори”, “Гоце Делчев”, “Воска” и “Далјан” како и по улиците “Туристичка”, “Питу Гули”, “Железничка”, “Јане Сандански”, “7ми Ноември”, “Марко Нестороски”, “Кеј Македонија”, “Македонски просветители”, “Момчило Јорданоски”, “Прва македонска ударна бригада”.

Прочитано:  274  пати
Објавено на: 15.10.18
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©