Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ВО ЧЕТВРТОК ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕТО
Untitled Document

На ден 06.04.2017 (четврток), екипите на МЈП „ПРОАКВА“ РЕ Водовод Охрид, ќе вршат интервенции на водоводната мрежа, односно миење на резервоари и водоводни линии, поправка на танзитни водоводни системи и санацаија на вентили од поголеми профили, како и санација на водомерни шахти.
Акцијата опфаќа и дезинфекција на сите резервоари и водоводни линии поради што ќе има прекин во водоснабдувањето во целиот град и околните наеселени места чии водоснабдителни системи се под надлежност на МЈП „ПРОАКВА“.

Прекинот ќе трае од 05:00 до 17:00 часот.

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1355  пати
Објавено на: 04.04.17
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©