Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ИЗВЕСТУВАЊЕ
Untitled Document

Се известуваат сите кандидати кои имаат поднесено пријава по јавниот повик за ангажирање на лица за формирање на тимови за пoдготовка на предлог проекти и нивна имплементација преку програмите на ЕУ дека ПИСМЕНОТО ТЕСТИРАЊЕ ќе се спроведе на ден 29 Октомври 2018 година, во 12 часот во Големата Сала на Општина Охрид.

Прашањата за писменото тестирање им се доставени на кандидатите на нивните електронските адреси назначени во самите пријави.

Општина Охрид
Комисија за спроведување на јавен повик

Прочитано:  432  пати
Објавено на: 24.10.18
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©