Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ЛЕТЕН РЕЖИМ ЗА КОРИСТЕЊЕ НА ПАРКИНЗИТЕ
Untitled Document

ЈП Билјанини Извори - Охрид,  ги известува граѓаните дека во летниот период (месеците јуни, јули и август) со почеток од 01.06.2016 година ќе изврши промена на цените за користење на паркинг простор во зона А и зона Б, со кои стопанисува ЈП.Билјанини Извори - Охрид. Измената на цените се изврши со дадена одлука од Советот на Општина Охрид со број 08-6405/4, врз основа на донесена одлука на Управен одбор на Билјанини Извори - Охрид со бр.02-481/2 од 04.05.2013 год. за летен режим на сообраќај во централното градско подрачје . Цените во зона А за физичко лице изнесуваат 40 денари за час, додека во зона Б цената за физичко лице за секој час паркирање изнесува 30 денари.

 

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1337  пати
Објавено на: 31.05.16
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©