Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ЧИСТЕЊЕ КАЈ „КЛИМЕНТОВ КОНАК“
Untitled Document

По барање на комунална инспекција се расчисти шумата помеѓу двете патчиња кои водат до саат кулата каде што беше направена дива депонија предизвикана од несовесноста на населението. Ангажирани беа 10 комунални работници и беа подигнати околу 10 метри кубни кабаст отпад, градежен шут, депонирани електрични апарати и 2 трактори зелен отпад.

Повеќе...

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1310  пати
Објавено на: 10.03.16
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©