Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
КОМУНАЛЕЦ НА ТЕРЕН
Untitled Document

Сите работни единици  од Ј.П.Охридски Комуналец се ангажирани на различни локации  во градот со цел подигнување на јавната хигиена и зеленило на повисоко ниво.

Екипите на јавна хигиена поставуваат нови канти за депонирање на ситен отпад по ул.„Димитар Влахов„ и старата чаршија. (ПОВЕЌЕ...)

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1321  пати
Објавено на: 20.03.15
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©