Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
АКЦИЈА ЗА КАБАСТ ОТПАД „МАКЕДОНСКИ ПРОСВЕТИТЕЛИ„ , „ПАРТИЗАНСКА„ , „ДИМИТАР ВЛАХОВ„ , „КЕЈ МАКЕДОНИЈА„ И НАС.„ОХРИДАТИ„ 09.05.2015 ГОД
Untitled Document

Ј.П.”Охридски Комуналец”-Охрид ги известува граѓаните на Општина Охрид дека на ден09.05.2015 год.(сабота) ќе организира акција за подигнување на кабаст отпад (душеци, стар мебел, телевизори, шпорети, теписони и др.) вo реонот опфатен со границите на улиците „Македонски Просветители„ , „Партизанска„ , „Димитар Влахов„ , „Кеј Македонија„   и нас.„Охридати„.
          Се молат граѓаните кои живеат на споменатите делови од градот доколку имаат ваков отпад уредно да го депонираат најкасно до 10.00 часот  и претходно да го пријават во Р.Е.”Механизација” на тел.046/265-353 со наведување на локацијата, за да можат службите од Ј.П.”Охридски Комуналец”  благовремено да го подигнат.

(повеќе...)

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1328  пати
Објавено на: 08.05.15
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©