Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
СЕ ЧИСТЕШЕ ПОЛИГОНОТ ЗА МАЛИ СПОРТОВИ
Untitled Document

Поранешниот полигон за мали спортови во центарот на градот, кој е во сопственост на  Г.П. “Гранит”, по барање на Ј.П.„Билјанини Извори„ кое стопанисува со паркинг-просторот беше темелно исчистен и беа собрани големи количини на расфрлан комунален отпад, пластични шишиња, картонска амбалажа, искршени стаклени шишиња и др. Отпадот беше уредно подигнат и депониран од страна на службите на Ј.П. "Охридски Комуналец".

Повеќе...

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1359  пати
Објавено на: 11.08.17
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©