Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
НОВ СИСТЕМ ЗА НАВОДНУВАЊЕ КАЈ ХОЛАНДСКИ ПАРК
Untitled Document

Екипите на „Паркови и зеленило„ поставуваат систем за наводнување во градскиот парк на потегот од Холандскиот Парк до мостот кај каналот Студенчишта. Со зафатов и овој дел од градскиот парк автоматски ќе се наводнува што претставува главен предуслов за континуирана одржливост на зелените површини.

Повеќе...

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1320  пати
Објавено на: 23.09.15
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©