Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
СЕ ЧИСТИ КАНАЛИЗАЦИОНАТА И АТМОСФЕРСКАТА МРЕЖА НА УЛ. 15 КОРПУС
Untitled Document

Одделението за одржување на канализационата и атмосферската мрежа при Јавното претпријатие „Нискоградба“, денеска врши чистење на сливници, шахти и цевоводи долж улицата „15 Корпус“. Јавното претпријатие продолжува континуирано да ги извршува своите активности и решавање на проблемите на граѓаните во градот и околината.

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1323  пати
Објавено на: 05.01.16
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©