Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ПОЗНАТИ ДОБИТНИЦИТЕ НА УЧЕНИЧКИ И СТУДЕНТСКИ СТИПЕНДИИ
Untitled Document

Познати добитниците на ученички и студентски стипендии на конкурсот кој го распиша градоначалникот Јован Стојаноски.

Потпишувањето на договорите за доделените стипендии ќе се врши 10 до 20 декември 2018 година, во одделението за образование при општина Охрид. Добитниците на стипендии задолжително треба да достават копија од трансакциска сметка на која ќе се врши исплатата, а за малолетните лица задолжително е присуство на родител.

Прочитано:  1307  пати
Објавено на: 04.12.18
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©