Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
АНГАЖМАН НА НЕВРАБОТЕНИ ЛИЦА ЗА ВКЛУЧУВАЊЕ ВО ПРОГРАМАТА ОПШТИНСКО-КОРИСНА РАБОТА
Untitled Document

И оваа година општина Охрид според договорот за соработка помеѓу агенцијата за вработување на РМ (АВРМ), Програмата за развој на Обединнетите нации (УНДП)  и општина Охрид, според Оперативниот план за активни мерки за вработување и услуги на пазарот на трудот за 2018 година усвоен од Владата на РМ и Програмата Општинско - корисна работа финансирана од Буџетот Агенција за вработување на РМ на ден 01.08.2018 објавува оглас за евидентирани невработени лица за вклучување во програмата Општинско - корисна работа.

Огласот е во прилог...

Прочитано:  523  пати
Објавено на: 01.08.18
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©