Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ТИМ ОД ОПШТИНА ОХРИД ВКЛУЧЕН ВО ПРОЦЕНКИТЕ НА ШТЕТАТА ОД ПОПЛАВЕНИТЕ ПОДРАЧЈА
Untitled Document

На барање од Бирото за Судски вештачења, тим од седум овластени проценители вработени во општина Охрид се приклучија во проценувањето на штетата кај настраданите од поплавените подрачја. Целта е да се помогне во процесот на процена на штетите како побрзо би се обештетиле настраданите.


Ова е уште една мерка од низата кој што општина Охрид ги презема за помош на луѓето од поплавениот регион.

 

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1354  пати
Објавено на: 11.08.16
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©