Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
РАЗМЕНА НА ИСКУСТВА ВО РЕШАВАЊЕТО НА УПРАВНИ СПОРОВИ ВО ВТОРОСТЕПЕНА ПОСТАПКА
Untitled Document

Делегации на македонскаата комисија за одлучувањее во управна постапка и постапка од работни односи во втор степен предводена од претседателката Ирена Брзанова и Државната второстепена комисија  на Литванија предводена од претседателката Јурата Микалчејене, денеска имаа работна средба со заменик градоначалникот Ангел Јанев.


На средбата беа разменети искуства меѓу двете комисии во решавањето на управни спорови во постапки во втор степен, што е дел од проектот за соработка, финансиран од фондовите на Европската унија.

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1365  пати
Објавено на: 15.12.15
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©