Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
АКЦИЈА ЗА РАСЧИСТУВАЊЕ НА ЛОКАЛНИОТ ПАТ КОСЕЛ - ЛИВОИШТА - СИРУЛА
Untitled Document

Денес екипите на Јавна хигиена при Ј.П.Охридски Комуналец спроведоа акција за чистење на локалниот пат на потегот од с.Косел се до селата Вапила, Сирула и Ливоишта. Оваа акција беше по налог на комуналната инспекција во соработка со месните заедници од истите села. Беа подигнати околу 30тина вреќи расфрлан комунален отпад.

Повеќе...

 

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1322  пати
Објавено на: 25.02.16
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©