Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
АКЦИЈА ЗА РАСЧИСТУВАЊЕ НА ПОТЕГОТ КОСЕЛ, ВАПИЛА, ЛИВОИШТА СИРУЛА
Untitled Document

Денес екипите на Јавна хигиена при Ј.П. "Охридски Комуналец"покрај редовните активности, по налог на комуналната инспекција, беа вонредно ангажирани на расчистување на локалниот пат на потегот од с.Косел се до селата Вапила, Сирула и Ливоишта. Беа ангажирани 4ца комунални работници при што беа собрани околу 25 вреќи расфрлан комунален отпад.

Повеќе...

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1388  пати
Објавено на: 15.11.16
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©