Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ЈАВНА РАСПРАВА ЗА ОРГАНИЗИРАЊЕТО НА СООБРАЌАЈОТ ВО ЦЕНТРАЛНОТО ГРАДСКО ЈАДРО
Untitled Document

Утре, 20 јуни со почеток во 18 часот, во големата сала на Општина Охрид, ќе се организира јавна расправа за организирање на режим на сообраќај во централното градско јадро. Идејниот проект го изработи и ќе го презентира фирмата “24 Инк“, а во себе содржи 3 идејни решенија за динамичкиот, статичкиот и пешачкиот сообраќај. Проектот ги скенира сите видови на сообраќај, со коефициент за најголема оптовареност и најоптимални решенија.

Прочитано:  435  пати
Објавено на: 19.06.18
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©