Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА СТРАТЕГИЈАТА ЗА РАЗВОЈ НА ТУРИЗМОТ
Untitled Document

Стратегијата за развој на туризмот во Охрид за периодот од 2016 до 2020 година, беше презентирана на третата прекугранична средба  од регионалниот проект за Охридското Езеро, што пред два дена се одржа во Поградец во Албанија . Пред експертите од локалните и државните администрациии од Албанија и Македонија  , секторите за туризам и локален економски развој, култура, заштита и одржлив развој на животната средина , стратегијата за развој на туризмот во Охрид,  ја презентира Ѓоко Апостолов, раководител на Секторот за туризам и локален економски развој.

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1316  пати
Објавено на: 09.03.16
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©