Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
РАСЧИСТЕНИ ЛОКАЦИИ ВО СТАРИОТ ДЕЛ ОД ГРАДОТ
Untitled Document

По налог на општинскиот инспекторат, екипите на „Паркови и зеленило„ расчистија повеќе локации во стариот дел од градот. Комплетно се расчистени тешко пристапни парцели во близина на Античкиот театар  (ул.„Браќа Миладиновци„ )  кои беа обраснати со жбунеста вегетација и  трње, а зелениот отпад е транспортиран.

Повеќе...

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1285  пати
Објавено на: 13.10.15
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©