Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ПОВТОРНА ОБЈАВА НА ЈАВЕН ПОВИК Бр. SCBE-TBC # PC3_PT_1.2.1-2 за проект SCBE/TBC
Untitled Document

Општина Охрид –  Проект “SCBE/TBC” објавува повторен оглас Бр. SCBE-TBC # PC3_PT_1.2.1-2 за пополнување на следните административни позиции во проектот:

1. Проектен менаџер – едно лице, ангажирано со половина работно време на 14 месеци
2. Проектен Администратор  – едно лице, ангажирано со половина работно време на 14 месеци

Општина  Охрид за потребите на проект : „Поддршка на прекугранично
претприемништво / Транснационално бизнис консултантство” акроним на
проектот SCBE/TBC, финансиран од 3-от повик на проектни предлози од
ИПА Програмата за прекугранична соработка помеѓу Република Македонија и Република Грција 2007-2013, објавува јавен повик за пополнување на следните работни позиции:

Проект  SCBE/TBC:

  1. Јавен повик SCBE_TBC _ PC3_PT_1_2_1_2
  2. Public call SCBE_TBC _ PC3_PT_1_2_1_2

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1373  пати
Објавено на: 18.08.16
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©