Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
РЕКОНСТРУКЦИЈА И ЧИСТЕЊЕ НА КАНАЛИЗАЦИОНАТА МРЕЖА КАЈ „АНДОН ДУКОВ“
Untitled Document

ЈП „Нискоградба“  во рамки на своите активности денес изврши реконструкција на дел од мрежата за одведување на отпадни води како и  комплетно чистење на канализационата мрежа  во Авто- кампот’’ Андон Дуков’’. Со ваквите  активности ова јавно претпријатие  придонесува во подигнување на  хигиенските услови во кампот во насока на  поздрава и побезбедна животна средина.

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1334  пати
Објавено на: 24.07.15
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©