Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ВРАБОТЕНИТЕ ВО ОПШТИНА ОХРИД И ГОДИНАВА БАРАА ПАРИЧКА ЗА ВАСИЛИЦА
Untitled Document

Царе Наумоска,Габриела Милошоска и Гоце Симоноски ги најдоа паричките на заедничкиот појадок што по повод празникот Василица по традиција  го имаат  вработените во Општина Охрид.

Појадокот беше организиран од минатогодишните кумови, Јасмина Момироска,Никола Прангоски и Кристина Алачова.

Новите кумови  посакаа во Новата Година да имаат добро здравје со желба за успех во работата и  напредок на општина Охрид.

Прочитано:  1474  пати
Објавено на: 15.01.18
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©