Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ПОСТАВЕНИ НОВИ КОНТЕЈНЕРИ ЗА СТАКЛО
Untitled Document

Ј.П. "Охридски Комуналец" во соработка со ДОО "Пакомак" - Скопје постави 15 специјализирани контејнери за одлагање на отпад од стакло, со што граѓаните ќе можат стаклото да го издвојуваат од другиот отпад и да го депонираат во тие контењери. Овие контејнери се со капацитет од 1.5 метри кубни и се исклучиво за стакло и се поставени на следните локации...

Повеќе...

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1369  пати
Објавено на: 23.06.17
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©