Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ИЗВЕСТУВАЊЕ
Untitled Document

Се известуваат  сите апликанти кои аплицирале на Јавниот повик   за финансирање на програми и проекти  од Јавен интерес на општина Охрид за 2019 година , дека в.д. градоначалникот, Константин Георгиевски согласно законската регулатива и член 8- А од изборниот законик, донесе одлука со која постапката по однос на Јавниот повик за финансирање  на програми и проекти од јавен интерес на општина Охрид за 2019 година се става во мирување. Постапката ќе продолжи по завршување на изборите за избор на претседател на државата и изборите за градоначалник на  општина Охрид.

Прилог [pdf]

Прочитано:  206  пати
Објавено на: 27.02.19
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©