Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ОДОБРЕНИ СУБВЕНЦИИТЕ ЗА КОМУНАЛНИ УСЛУГИ
Untitled Document

Врз основа на член 50 од Законот за локалната самоуправа(Сл.весник на РМ бр.5/2002), член 34 од Статутот на општина Охрид (Сл. Гласник 8/07 и 1/08) и член 5 од Одлуката за спроведување на мерки за субвенционирање на трошоци за комунални услуги бр. 08-7951/8 од 11.06.2015 година, градоначалникот го донесе следното:

Р Е Ш Е Н И Е

Врз основа на Записникот од одржаниот состанок на Комисијата за спроведување на постапката за субвенционирање на трошоците за комунални услуги бр.03-9002/2 од 24.07.2015 година, како и врз основа на предлог листата со апликанти кои ги исполнуваат условите за субвенционирање бр.03-9002/3 од 24.07.2015 година, доставени од страна на Комисијата за спроведување на постапката, СЕ УСВОЈУВА барањето за субвенционирање на трошоци за:

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1339  пати
Објавено на: 25.08.15
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©