Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ИЗВЕСТУВАЊЕ
Untitled Document

Ве известуваме дека Општина Охрид во соработка со ЈП „Охридски Комуналец“ Охрид на ден 03.05.2017година ќе реализира акција за уредување  на крошната на чинарот кој се наоѓа на ул.„Гоце Делчев“ на пресекот со ул „Абас Емин“, населба Кошишта (пред DON маркет). За таа цел  на ден 03.05.2017 година  од 8:30  до 11:30 часот  за сообраќај  ќе бидат затворени улиците „Абас Емин“ спрема ул.„Гоце Делчев“ и ул.„Кирил Методиј“ во двата правци. Се молат граѓаните  во тој период да ги отстранат паркираните возила на горе споменатата локација  како не би дошло до несакани последици по матерјалните добра и безбедноста на луѓето.

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1372  пати
Објавено на: 02.05.17
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©