Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ИЗВЕСТУВАЊЕ
Untitled Document

Поради поставување на новогодишни украси и опрема во охридската чаршија, Локалната самоуправа ги известува сопствениците на деловните објекти и добавувачите, дека дотурот на стока можат да го вршат само со помали моторни возила (пик-ап и комбиња) .Доколку не се почитува оваа препорака, може да дојде до уништување на украсите и тешки  последици врз возилата и лицата кои ги управуваат.

Прочитано:  1377  пати
Објавено на: 04.12.17
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©