Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПОДНЕСУВАЊЕ НА БАРАЊА ЗА СУБВЕНЦИИ ЗА МЕРКИТЕ ПО ОБРАБОТЛИВА ПОВРШИНА И ПО ГРЛО ДОБИТОК
Untitled Document

 

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој на република Македонија и  Канцеларијата за стручна поддршка на развојот на земјоделството на Општина Охрид, ги потсетува земјоделските стопанства дека рокот за поднесување на барања за субвенции за мерките по обработлива површина и по грло добиток за 2018 година ќе трае до 15 Мај.

Барањата се поднесуваат по електронски пат, самостојно од барателите.
Доколку барателите имаат потреба од помош при создавање на електронско барање, може да се обратат во подрачните единици на Министреството за земјоделств, шумарство и водостопанство најдоцна до 30 Април 2018 година.

Прочитано:  1629  пати
Објавено на: 24.04.18
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©