Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
СЕ ЧИСТЕШЕ ПОТЕГОТ ОД „СТОБЕКС“ ДО ЧИНАРОТ „ВЛАШКА МААЛА“
Untitled Document

Денес дел од екипите на Ј.П. "Охридски комуналец" спроведоа акција за расчистување на ул. "Прва македонска ударна бригада", на потегот од "Стобекс" до чинарот "Влашка маала". Се косеше израснатата трева покрај патот и се сечеа капините со цел да се уреди просторот и да се зголеми прегледноста.

Повеќе...

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1375  пати
Објавено на: 15.08.17
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©