Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
СЕ ЧИСТЕШЕ КАЈ ГРАДСКА ПЛАЖА
Untitled Document

По налог на комунална инспекција беше извршено чистење на потегот од хотел "Мизо" до градското кале од трња, висока трева и друга неуредна вегетација. Поради високата вегетација беше употребена специјална машина ИЦБ, возила за пренос на отпадот, двајца работници кои рачно косеа и работници за собирање хартија и друг отпад, за детално расчистување на целиот потег.

Повеќе...

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1436  пати
Објавено на: 16.08.17
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©