Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
СЕ ПОДИГА МЕТАЛНАТА КОНСТРУКЦИЈА ОД ТРОТОАРОТ НА УЛ.”МИРЧЕ АЦЕВ”
Untitled Document

По налог на општинскиот Инспекторат денес Ј.П.”Охридски Комуналец ја расчистува локацијата на ул.”Мирче Ацев” во близина на градинката “Лихнида”, каде од приватен имот на тротоарот беше падната метална конструкција и гранки од киви. Ангажирани се 4 вработени за сечење на гранките и конструкцијата, утовар, транспорт и депонирање на истите.(повеќе...)

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1316  пати
Објавено на: 13.02.15
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©