Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ИЗВЕСТУВАЊЕ!!!
Untitled Document

Ве известуваме дека секој работен ден од 8 часот до 16 часот  во просториите на Општина Охрид- Одделение за јавни набавки  можете да ги подигнете лично Решението и известувањето за избор на најповолен понудувач за јавниот оглас бр. 02/2016 за прибирање на понуди за издавање на времено користење на површини за поставување на урбана опрема.

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1341  пати
Објавено на: 27.06.16
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©