Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ПЛАКЕТА ЗА ЗАМЕНИК ГРАДОНАЧАЛНИКОТ АНГЕЛ ЈАНЕВ
Untitled Document

Здружението на пензионерите од општините Охрид и Дебрца, на денешната  седница на Собранието, на заменик градоначалникот Ангел Јанев му додели Плакета за особен придонес во развојот на пензионерската организација.

-Во име на градоначалникот на оштината Охрид Никола Бакрачески, сакам да објавам, дека благодарение на огромната посветеност на градоначалникот,  Локалната самоуправа, неколку министерства, советници, граѓани  и на вашата организација, дојдовме до фазата за предобјава на јавен повик за интерес за изградба на најголемата повеќе децениска потреба на пензионерите на Охрид и Дебрца, домот за пензионери и стари лица- рече заменик градоначалникот Ангел Јанев на седницата на Собранието на здружението на пензионери од општините Охрид и Дебрца.

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1310  пати
Објавено на: 22.12.14
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©