Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
РАБОТИЛНИЦА ЗА ПРЕТПИЕМАЧИ И НЕВРАБОТЕНИ
Untitled Document

Општина Охрид денеска одржа работилница за состојбата на пазарот на труд
и претприемништво преку учество на претприемачи и невработени кои придонесоа за изработка на SWOT анализа која е една од повеќето активности во рамките на проектот СЦБЕ - ТБЦ финансиран од Европска Унија од програмата на ИПА од компонентата за прекугранична соработка помеѓу Македонија и Грција 2007-2013

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1466  пати
Објавено на: 17.05.17
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©