Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
КОМУНАЛЕЦ СЕ ВКЛУЧУВА ВО АКЦИЈАТА „МАКЕДОНИЈА БЕЗ ОТПАД 2015„
Untitled Document

Ј.П.„Охридски Комуналец„ се вклучува во реализацијата на националната акција за чистење „Македонија без отпад 2015„ која ја организира Министерството за животна средина и просторно планирање и Асоцијацијата Ајде Македонија.

  Во рамките на оваа акција на 03.10.2015 год. (сабота) ќе се спроведе расчистување на просторот околу магистралниот пат Охрид-Скопје на потегот од с.Подмоље до сообраќајната клучка на влезот во Охрид каде Ј.П.„Охридски Комуналец„ ќе ангажра 6 комунални работници и ќе се подигне собраниот отпад.

Повеќе...

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1330  пати
Објавено на: 02.10.15
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©