Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
СЕ УРЕДУВА ТРОТОАРОТ НА УЛИЦАТА НИКОЛА КАРЕВ
Untitled Document

Јавното претпријатие „Никоградба“, изведува градежни активности на улица „Никола Карев“ од музичкото училиште „Методи Патчев“ до раскрсницата со Бул. АСНОМ. Се поплочува тротоар со бекатонска подлога во должина од 700 метри- 1400 м2 . Изведбата на тротоарот ќе придонесе за зголемување на безбедноста на движење на пешаците и подигнување на квалитетот на живеење на граѓаните.

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1375  пати
Објавено на: 19.12.16
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©