Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ГРАДОНАЧАЛНИКОТ СТОЈАНОСКИ ДЕЛ ОД УЧИЛИШНИОТ ВЕСНИК НА ОУ „СВ.КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“
Untitled Document

Учениците од литературната  секција при ОУ „Св. Климент Охридски“ денеска беа во посета на општина Охрид и го интервјуираа градоначалникот Јован Стојаноски. Интервјуто целосно ќе биде објавено во  годинешното пообемно издание на   училишниот весник што  ќе се издаде по повод 120 години од постоењето на оваа образовна институција.

Градоначалникот  Стојаноски во  разговорот со учениците се присетува на своите училишни денови во ова охридско училиште , а покрај неговиот текст кратки разговори ќе бидат објавувани и со  останати охриѓани кои учеле таму.

Прочитано:  357  пати
Објавено на: 16.11.18
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©